LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Vinterbadar med levande ljus på bryggan

2019-11-18 | Inspiration, Personligt, Privat trädgård

Jag tänder mycket ljus under vintern och speciellt effektfullt blir det när levande ljus får sprida sken i trädgården. När vi badar bastu brukar jag ställa ut flera stycken ljuskällor på bryggan. De får leda vägen ner till sjön och det kalla doppet. Tycker det är lite romantiskt att bada på vintern tillsammans med levande ljus.

Jag har lärt mig att vinterbada och kan inte skryta med att jag doppar huvudet. Har till och med mössa på mig när jag doppar mig..Och doppet går extremt snabbt..men åhh, vad jag mår bra efteråt. Jag är en frusen själ och efter vinterbadet är kroppen både varm och mjuk..sover nog aldrig så gott som efter ett dopp i iskall sjö. Förra vintern sågade Johan upp en vak vid bryggan och nu har vi nästan blivit beroende av att vinterbada. Gissar att några säkerligen känner igen sig efter att ha provat?

Vi har byggt om bastun och satt in ett stort fönster ut mot sjön. Tidigare hade vi ett eluppvärmt bastuggregat, men nu eldar vi med ved. Det är så stor skillnad på värmen. Och så älskar jag doften av ved och rök.

Jag brukar tända både utomhusljus och marschaller som får leda vägen ner till sjön. Den här marschallhållaren ger ett mycket vackert skimrande ljus genom sitt finmaskiga spetsmönster. Klicka här

/ Victoria

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0