LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Wow, en miljon lyssningar

2021-10-22 | Podd, Victoria Skoglund

I onsdags spelade jag och Jenny in avsnitt 32 när vi nåddes av nyheten att vår podd ’Röda vita rosen’ har nått över en miljon lyssningar. Vi är så otroligt glada att ni vill hänga med oss! Tack för alla frågor, hejarop och kommentarer. Vi får så mycket önskemål om ämnen ni vill att vi ska prata om..inte bara om trädgård utan om livet i stort och smått. Vi läser allt, även om vi inte hinner svara er alla.

Veckans poddavsnitt innehåller : Tack Haninge bygglovsavdelning för ert tålamod

Det har varit internationella klimakteridagen och jag har blivit uppvaktad med bubbel och bridgeblandning av sin nyblivna make.. Jenny har spelat in Tillsammans med Strömstedts och längtar efter poptönten som står på scen hela kvällarna.

Växtbelysning, pumpor och övervintring är några av veckans ämnen. Bosse Rappne är med och berättar om hur vi ska tänka kring att ge extra ljus till växterna under vinter. Jenny djupdyker i pumpasläktet och bjuder på både kunskap och recept. Jag ger sina bästa tips för att övervintra hortensior.

Dessutom bjuds det på slagsmål, Grey’s Anatomy-återfall och dolda pingistalanger.

Podden är sponsrad av Revolutionrace som säljer funktionella snygga kläder på nätet. Jag rekommenderar byxorna GPR Pro Pants.

Vill ni prova att beställa något från Revolutionrace kan ni ange koden ROSEN15 som ger 15 % rabatt på hela deras sortiment och gäller till 5 november 2021.

/ Victoria

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0