LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Zetas höstmarknad 2018

2018-10-08 | Victoria Skoglund, Zetas Trädgård

Det har blivit ett uppehåll här på bloggen några dagar. Jag har haft långa och intensiva arbetsdagar och inte hunnit uppdatera er.

I lördagsmorse var jag på Tv4 och talade om att övervintra växter i kruka. Ni kan se klippet på Tv4 Play.

I helgen hade vi vår traditionsenliga höstmarknad med många fina utställare. Det såldes svamp, ost, smycken, bröd, keramik, textil, smide och en hel massa annat. Vi hade sådan tur med vädret. Strålande varm sol på söndagen som glittrade i trädens alla röda kronor.

Jag och mina kollegor vill tacka er som besökte oss! Det kom över 10.000 besökare och vi är både glada och tacksamma att ni vill komma och njuta höstluft och marknad med oss.

Det kom över 10.000 besökare och vi är både glada och tacksamma att ni ville komma och njuta höstluft och hantverk med oss.

Vi sålde mängder med hortensia buketter, kransar och buntar med kardon. Dessvärre hann vi inte binda kransar i takt med efterfrågan så det var många som blev utan..

Buketter med stjärnflocka, kärleksört och martorn.

Svamp, sylt och pumpor.

Näst på tur är vår julmarknad som i år är utökad till två helger för att förhoppningsvis sprida ut besökarantalet och trängseln.

Julmarknaden infaller den 17-18 november och den 24-25 november. 

Läs mer här. 

Ljushållaren i koppar finns här. 

Välkomna / Victoria

 

 

 

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0