LEVERANS HEM TILL DÖRREN MED POSTNORD | BETALA MED KLARNA

Visste du att vi har en hemsida för Finland? Gå till zetas.fiStäng

Zetas Trädgårdsbutik

2014-09-10 | Blandat

Vi har varit på en liten inköpsturne och handplockat ett fint sortiment av nya krukor och trädgårdstillbehör. Tänkte jag skulle bjuda er på lite inspirationsbilder från butiken.

Zetas Trädgårdsbutik I Victoria Skoglund

Tillsammans med vår kreatör Peter Ödegaard gjorde vi om i butiken för att få plats med alla nya vackra ting. Grönt glas och tekannor i gjutjärn. Rustika rottingkorgar och patinerade svarta lerkrukor.

Zetas Trädgårdsbutik I Victoria Skoglund

Rustika grå toner med inslag av gröna krukor från Sturehofs krukmakeri och Mikaela Willers vasformade stora krukor. De stora urnorna på disken är gamla och kommer från Kina. Ni kanske har sett dem skymta i min privata trädgård bland högrest anisisop och vita rosor.

Zetas Trädgårdsbutik I Victoria Skoglund Zetas Trädgårdsbutik I Victoria Skoglund

Små glimrande glasvaser till den lilla intima bordsdukningen. Dekorerade med blå höstaster.

Zetas Trädgårdsbutik I Victoria Skoglund

Zetas Trädgårdsbutik I Victoria Skoglund

En liten del av vårt lökbord.  Vi har ett noga utvalt löksortiment både i lösvikt och i förpackning. Kom in och botanisera bland gammaldags narcisser, tulpaner, klockhyacinter, fritillarior, crocus, snödroppar och mycket mer.

Kram V.

Amaryllis med fröställningar

I söndags satte jag ner fyra amaryllislökar i min stora gamla keramikskål. Bottnade med mossa och stack ner fröställningar från höstaster och gillenia. Tycker att det blev riktigt fint, eller hur? Den här amaryllisen heter 'Gervase' och är en ny sort för mig. Tycker...

Zetas Nyhetsbrev

Ta del av säsongens inspiration, tips och nyheter. 

Tack! Du hittar strax ett välkomstmail i din inkorg. Om du inte hittar ditt mail kan det ha kommit vilse och hamnat i skräppost.

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0